Resultats del 5è Torneig Festa Major de Manresa 2009

Cartell del 5è Torneig de Scrabble en CatalàUn cop més, i ja van cinc edicions, el Torneig Festa Major de Manresa de Scrabble en Català va ser tot un èxit tant de participació com d’organització, amb la qual cosa la competició es va poder desenvolupar sense cap contratemps i amb molt bon ambient per part de tots els assistents. A més, el nou emplaçament del torneig (sota les arcades de l’Ajuntament, a la Plaça Major) va resultar ser un entorn agradable i còmode, i que fins i tot ens va proporcionar alguna divertida anècdota.
Aprofitem per donar-vos les gràcies a tots els que hi vau participar, així com a tots aquells que ens vàreu visitar al llarg del dia, perquè entre tots vau fer que un cop més aquesta jornada esdevingués una petita celebració, un plaer per a tots els que hi vam prendre part.
Dit això, us fem saber que ja teniu a la vostra disposició un resum dels resultats de la competició, on a més hi podreu veure algunes de les fotografies que vam fer.

  • del.icio.us
  • Facebook
  • LaTafanera
  • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Campionats, General, Manresa. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.