5è Obert dels Països Catalans

Cartell 5è Obert dels Països CatalansBenvolguts i benvolgudes,

estem molt contents de poder-vos oferir, altra vegada, una nova edició del nostre torneig més particiatiu. El proper 23 de novembre, a partir de 2/4 de 10, us esperem a tots al 5è Obert dels Països Catalans de Scrabble en Català.

Tornem a la nostra ciutat, Manresa. Enguany s’hi celebra la Nit de Santa Llúcia i, amb la col·laboració Òmnium Cultural, el nostre campionat forma part de les activitats organitzades al voltant dels premis literaris.

El diccionari arbitral serà el Diccionari de la Llengua Catalana, de l’Institut d’Estudis Catalans, 2a edició (DIEC2).

També teniu la possibilitat d’inscriure-vos només a les partides del matí, o només a les de la tarda, entenem que així afavorim la participació de jugadors novells.

El format serà l’habitual, suís a 6 rondes. Podeu consultar les bases completes al web dedicat del torneig, o formalitzar-ne la inscripció. Us informem que les places són limitades i en reservarem per a jugadors locals. Regularment, actualitzarem la llista d’inscrits.

Així doncs, us convidem a presentar-vos un torneig atractiu per als jugadors de tot el territori.

Manresa acollirà la 63a Nit de Santa Llúcia

Una vintena d’actes precediran la celebració de la Nit de Santa Llúcia 2013, que es farà a la capital del Bages el proper 13 de desembre, al teatre Kursaal. La Nit de Santa Llúcia, la festa literària en llengua catalana amb més veterania i prestigi del país que enguany arriba a la 63a edició, és un dels actes més rellevants que organitza Òmnium Cultural i inclou el lliurament de premis destacats com el Premi Sant Jordi de novel·la, el Premi Carles Riba de poesia i el Premi Mercè Rodoreda de contes i narracions, entre d’altres.

  • del.icio.us
  • Facebook
  • LaTafanera
  • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Campionats, Joc, Manresa. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a 5è Obert dels Països Catalans

  1. Retroenllaç: Nova relliscada. Badalona, 09.11.13 | LLISCA

  2. Retroenllaç: Nova relliscada. Segona jornada de la segona temporada. Badalona | LLISCA

Els comentaris estan tancats.