Inscripcions

Per a fer la inscripció, heu d'omplir degudament aquest formulari. S’admetran inscripcions fins a dos dies abans del torneig, és a dir fins al dia 19 de novembre (inclòs). Un cop tancades les inscripcions, només s’acceptarà la incorporació de nous jugadors en el cas que hi hagi baixes entre els inscrits.

A mesura que es vagin rebent les sol·licituds, s'anirà actualitzant periòdicament la llista d'inscrits.

La quota d’inscripció serà de 10€ per participant, que aniran destinats a sufragar les despeses d’organització.  El pagament es farà efectiu durant la recepció dels participants a l’inici del torneig.

La quota d’inscripció no inclou cap servei de restauració, ni s’ha previst cap dinar conjunt per a tothom. Per tant, els participants podran desplaçar-se a dinar on vulguin durant la pausa de migdia, que es procurarà que sigui prou àmplia com per garantir la puntualitat a l’inici de la sessió de tarda.

Podeu trobar informació acurada sobre l’oferta gastronòmica del centre de Manresa en aquesta pàgina web:
http://manresaturisme.cat/cat/la-ciutat/on-menjar


Acompanyants


Qualsevol participant pot portar acompanyants, que podran romandre dins del recinte de joc sempre i quan no destorbin el correcte desenvolupament del torneig.


Ajuts econòmics per a desplaçaments llargs i allotjament


L’organització pot disposar la destinació de part del pressupost a beques d’ajut per aquells participants de fora de les comarques de Barcelona que vulguin desplaçar-se a Manresa per a jugar el torneig.

En aquest cas, els interessats hauran d’omplir el formulari d’inscripció abans del dia 14 de novembre, tot indicant aquest requeriment a la casella corresponent. Un cop rebudes les sol·licituds, l’organització les valorarà individualment i comunicarà la resolució als interessats.

 

La inscripció en el campionat implica haver llegit i acceptat les normes establertes per a aquesta competició. Qualsevol queixa o incident derivats del desconeixement d’aquest reglament no serà tingut en compte pel comitè organitzador.

Podeu consultar directament amb l’organització qualsevol altre dubte o qüestió sobre el torneig, mitjançant l’adreça de correu electrònic clubscrabblemanresa@yahoo.es

 

Inici Reglament del torneig Reglament de les partides Ubicació Premis Inscripcions

Si voleu visitar la pàgina del Club Scrabble Manresa, cliqueu aquest enllaç.