Partides avançades els diumenges

Davant les peticions que hem rebut per part d’alguns jugadors que no poden assistir els dilluns, hem considerat la possibilitat de fer partides avançades a de la jornada, com si del futbol es tractés. Ho hem consultat amb la Taverna dels Predicadors, i no hi haurà cap problema sempre i quan no sigui dia de futbol.

Per tant, tots els diumenges que no jugui el Barça (és important remarcar aquest punt), a partir de les 7, podeu fer també partides vàlides per a la lliga CUSCA. Això sí, els diumenges no tindrem el pis inferior reservat, o sigui que seguremant l’entorn serà un mica més sorollós…

Si us interessa aquesta possibilitat, i pel que respecta al calendari, haureu d’anar consultant la informació esportiva per saber quins diumenges no juga el Barça. Si teniu dubtes sobre això, o voleu venir però no sabeu si hi haurà algú més per jugar, consulteu-nos-ho a través de la nostra adreça de correu electrònic.

  • del.icio.us
  • Facebook
  • LaTafanera
  • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Campionats, CUSCA, Manresa. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.