Primera Duplicada de Nadal 2005-2006

Com ja sabeu, el Nadal passat vàrem organitzar el Primer Torneig de Nadal 2004-2005. La nostra inexperiència, sumada a la disponibilitat dels jugadors i la poca durada d’aquestes festes nadalenques va fer que el torneig s’allargués molt més del que en principa havíem previst.

Malgrat això, no volíem perdre la tradició d’organitzar, per aquestes dates, alguna activitat relacionada amb el nostre joc preferit. És per això que, recollint la proposta d’alguns dels nostres companys scrabblistes, us anunciem que el proper 2 de gener de 2006, primer dilluns de l’any, es jugarà la primera partida duplicada de Nadal, que ens agradaria que quedés instaurada com a cita anual. De moment, ja podeu consultar-ne les bases fent clic aquí.

Només cal que vingueu a les 7 de la tarda a la Taverna dels predicadors i que porteu paper, bolígraf, una carpeta o llibreta per repenjar-vos (potser no hi ha taula per a tots), i… les ganes de jugar!

  • del.icio.us
  • Facebook
  • LaTafanera
  • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Campionats, Duplicades, Manresa. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.