Per fi ens hem posat al dia

Volem disculpar-nos amb tots vosaltres perquè, com ja haureu vist si heu intentat seguir últimament les classificacions, portem unes quantes setmanes sense actualitzar les CUSQUES. Problemes de diversa índole, sobretot per excés de feina, han fet que ens despistéssim un mica, però ara ja us podem anunciar que, des d’avui, ja podeu consultar totes les actualitzacions posades al dia, i que esperem poder recuperar la regularitat a partir d’ara.

Aprofitem per engrescar-vos a seguir venint cada setmana, perquè, com veureu, estem passant una fase de poca participació. Hem de començar a pensar com acabem la temporada (hauríem de fer algun acte, algun sopar, alguna trobada…), i també en organitzar algun torneig per la Festa Major, per tant podeu començar a donar idees!

  • del.icio.us
  • Facebook
  • LaTafanera
  • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en General, Manresa. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.