Final de la lliga CUSCA 2005-2006

Després d’unes quantes setmanes de “silenci administratiu”, per fi ens posem al dia i us anunciem que ja podeu veure les classificacions actualitzades a la nostra pàgina. Disculpeu la poca constància, però almenys hem intentat fer l’esforç de fer un final de temporada com déu mana.

És per això que aprofitem per convidar-vos a tots a venir a la Taverna dels Predicadors el proper dilluns 26 de juny, que serà la última jornada de la present temporada, per fer l’última partida, per tal que feu les vostres propostes de cara a la propera lliga i per parlar també del II Torneig de Festa Major.

Així mateix, el següent dilluns, 3 de juliol, us esperem a tots a la cloenda de temporada, i al corresponent lliurament de guardons per als guanyadors de totes les categories. Serà, com sempre, a les set de la tarda a la Taverna.

  • del.icio.us
  • Facebook
  • LaTafanera
  • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Campionats, CUSCA, Manresa. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.