Classificacions finals del primer trimestre, inici del segon parcial

Després d’algunes setmanes de “desajustaments”, ja podeu consultar les classificacions actualitzades de tot el desembre, a falta d’afegir-hi encara les primeres partides del 2007. A partir d’ara, i com a novetat d’aquesta temporada, tancarem el parcial del 1r trimestre i comencem una classificació nova, partint de zero, corresponent al parcial del 2n trimestre. Tot i així, seguirà vigent la classificació general de tota la temporada, que seguirà actualitzant-se i que podreu consultar igualment.

Esperem que aquesta mesura us animi a seguir jugant i a millorar els resultats del primer trimestre!

  • del.icio.us
  • Facebook
  • LaTafanera
  • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Campionats, CUSCA, Manresa. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.