I Open de Scrabble “La Moixeta”

El passat 27 d’octubre una petita delegació manresana va assistir al I Open de Scrabble “La Moixeta”, assolint uns resultats meritoris: segon, tercer, quart i onzè lloc de Valentí Rossell, Àngels Soldevila, Dani Hernández i Muntsa Clotet respectivament. A més, l’Àngels i el Valentí (que, per “average”, encapçalaven la classificació al final de la fase regular) se les van haver al desempat amb el Miquel Sesé, que malgrat haver fet un torneig irregular es va acabar imposant després d’una duplicada a quatre rondes.

Tots els interessants podeu veure les classificacions finals i fins i tot un video-resum a la web http://www.lamoixetaactivitats.blogspot.com

  • del.icio.us
  • Facebook
  • LaTafanera
  • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en BARRUF, Campionats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.