La pàgina de classificacions ja torna a rutllar

Durant les darreres setmanes, com molt ja heu observat -i advertit-, la pàgina on habitualment es mostren els resultats de la lliga CUSCA no ha funcionat correctament. Això s’ha degut a alguns canvis d’ubicació que s’han dut a terme a la Universitat Pompeu Fabra (a qui pertany el servidor), i a tasques de reprogramació diverses, sobre les quals ens ha anat informant el Lluís d’Yzaguirre, responsable del seu funcionament.

També a causa d’aquestes modificacions l’adreça que habitualment utilitzàvem per accedir als resultats s’ha vist afectada, de manera que durant uns dies els enllaços des de la web del Club Scrabble Manresa es redirigien a una pàgina d’avís.

Bé, tots aquests contratemps ja han estat solventats, així que ja us podem comunicar que podeu veure de nou els resultats actualitzats amb tota normalitat. Per a l’accés directe, ho podeu fer a través de l’adreça

http://rc51.upf.es/cgi-bin/miralq.cgi?directori=manresa/2008-2009&control=portada , i si no, ho podeu seguir veient com sempre a través de l’enllaç de la secció competicions.

  • del.icio.us
  • Facebook
  • LaTafanera
  • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Campionats, CUSCA, Eines, Manresa. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.