Ja podeu jugar per internet: el Wabble

Ens plau informar-vos que al web www.wabble.org ja podeu gaudir del vostre joc preferit. El Wabble és una pàgina web per jugar a l’Scrabble entre persones (no hi ha robots). Així, si aconseguiu trobar algun altre català perdut per allà, podreu fer una partideta.

Que se sàpiga és l’únic web disponible, de moment, per poder jugar a l’Scrabble en català. El sistema és gratuït i no cal registrar-s’hi ni donar cap dada privada. Els poliglotes també podeu jugar en anglès, alemany i italià.

El diccionari de paraules emprat no és el DOSC, car no hi ha versió digitalitzada de lliure disposició del mateix, sinó el DANOSC (Diccionari Alternatiu No Oficial de l’Scrabble en Català), una llista de paraules d’entrenament basada en el DIEC2 i alguns mots del DOSC d’ús habitual. El DANOSC admet la majoria de formes verbals d’àmbit dialectal.

Per altra banda, si algú de vosaltres té un dispositiu Palm o WindowsMobile (PocketPC), s’està finalitzant l’adaptació de l’xwords, qualsevol que hi estigui interessat pot posar-se en contacte amb nosaltres.

  • del.icio.us
  • Facebook
  • LaTafanera
  • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Diccionari, Eines. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.