Canviem de lloc!!!

Com molts de vosaltres ja sabeu, fa temps que hem estat comentant algunes dificultats que presenta la Taverna dels Predicadors com a lloc de reunió: manca d’espai, excés de fum, soroll… Durant temps hem estat valorant diferents possibilitats de traslladar l’espai de joc a una nova ubicació, i finalment sembla que hem trobat un nou local al gust de tothom. Aquest local és el cafè-teatre la Peixera, al C. Codinella núm. 5-9, molt a prop de la Plaça Major, al costat del Parc de la Seu i sobre la Via de Sant Ignasi (podeu veure’n el plànol aquí). Allà gaudirem de les mateixes facilitats i bon tracte que hem rebut fins ara a la Taverna dels Predicadors, però a més disposarem de més espai, taules i cadires una mica més còmodes, espais per a fumadors i no fumadors, etc.

Per tant, a partir del proper dilluns 5 d’octubre, dia en què començarà oficialment la lliga CUSCA 2009-2010, l‘espai de joc del Club Scrabble Manresa passa a ser La Peixera, mantenint l’horari habitual de diumenges (ara ja independentment del futbol) i dilluns a partir de les 19h.

Aprofitem per expressar el nostre més sincer agraïment a l’Abel de la Taverna i a tot el personal que hi ha passat durant aquests darrers 5 anys: per com ens han acollit, pel suport, per totes les facilitats que ens han donat, i per tots els bons moments que hi hem passat plegats. Per això hem decidit també deixar un joc i un diccionari a la Taverna, perquè vosaltres o qualsevol client hi pugueu fer una partida sempre que vulgueu, i segueixi així sent, per molt de temps, “el bar on es juga a l’Scrabble”

  • del.icio.us
  • Facebook
  • LaTafanera
  • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en General, Manresa. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.