Es presenta la FISC, Federació Internacional de Scrabble en Català

Coincidint amb la celebració del 1r Torneig de Scrabble en Català Primavera de Cerdanyola del Vallès, el diumenge propassat, es va fer la presentació pública de la Federació Internacional de Scrabble en Català oficialitzada fa poc temps, i que a hores d’ara està formada pels clubs de Scrabble del Prat, Manresa i Cerdanyola.
Es va descriure breument l’estat actual de la FISC i es va subratllar que la federació dóna suport a totes les entitats relacionades amb l’scrabble que s’hi vulguin adherir per a legalitzar-se d’acord amb la Llei d’associacions.
Així mateix, se’n va indicar la nova plana web: http:/www.fiscrabble.cat

  • del.icio.us
  • Facebook
  • LaTafanera
  • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Altres clubs, FISC, Manresa. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.