6è Torneig Festa Major de Manresa 2010

Un any més, i ja en van 6, celebrem una nova edició del Torneig Festa Major de Manresa, que enguany tindrà lloc el dissabte 4 de setembre. Podeu consultar-ne tots els detalls a l’apartat de competicions o fent clic aquí.

La novetat més destacada és que estrenem un nou emplaçament: la terrassa de la Taverna dels Predicadors (al Passeig Pere III, tocant a la Muralla), doncs molt amablement s’han prestat a acollir l’esdeveniment. Bé, de fet no és tan nou, sinó que tornem als orígens. Aprofitem per agrair-los totes les facilitats que ens han donat!

Doncs bé, recordeu que podeu formalitzar la inscripció fins el dia 3 de setembre mitjançant el correu electrònic, o presentant-vos el mateix dia 4 a la Taverna dels Predicadors un quart d’hora abans de l’inici de la competició.

Us hi esperem!!!

  • del.icio.us
  • Facebook
  • LaTafanera
  • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Campionats, Manresa. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.