Resultats del 6è Torneig de Festa Major i inici de la nova temporada

Ja podeu consultar els resultats del Torneig de Festa Major a la secció “competicions” o en aquest enllaç. Aprofitem per felicitar el guanyador, el Jaume Serra, que es va endur com a premi un val de 150 euros per als establiments Abacus, i per agrair la participació de tots els jugadors (especialment els que es vàren desplaçar des d’altres poblacions per assistir al torneig) així com a tots els visitants i curiosos que es van interessar per l’activitat del nostre Club.
Aprofitem també per recordar-vos que, com cada any, el setembre el dedicarem a fer “pretemporada”, per tal que recupereu la forma o perquè s’iniciin els nous jugadors, i que també podeu aprofitar per enllestir les partides de la Copa que us varen quedar pendents al juliol. I a partir de l’octubre, comença una nova edició de la Lliga CUSCA!!!
Així doncs, fins aviat!

  • del.icio.us
  • Facebook
  • LaTafanera
  • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Campionats, CUSCA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.