Bon Any Nou

Benvolguts companys de faristols,

ja ha començat l’any 2011, les festes nadalenques enfronten la recta final i aviat la mainada ja tornarà a escola i tot tornarà al seu ritme habitual. Us desitgem que aquest sigui un any amb salut i generós amb els escarrassos.

Volem aprofitar aquest missatge per informar-vos que la classificació CUSCA es troba actualitzada a data 27/12/2010. Com podeu comprovar, aquesta temporada tenim, de moment, una davallada en la participació, per això volem agrair als jugadors habituals la seva participació i animem als esporàdics i tothom interessat a tastar jugar amb la llengua a apropar-se a la Peixera tots els diumenges a partir de les 18h i tots els dilluns a partir de les 19h.

També us recordem que aquesta primavera està previst el 4t Mundial de Scrabble en Català… ja us avisarem tant aviat en tinguem notícies, 🙂

  • del.icio.us
  • Facebook
  • LaTafanera
  • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en CUSCA, Manresa. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.