Tast de jocs

Cartell del Tast de jocsEls dies 30 d’abril i 1 de maig, el Club del Joc va organitzar un meravellós Tast de Jocs. Els assistents vam poder gaudir d’un grapat de jocs, des del més simples, als més el·laborats; per a canalla i per a adults. Ens ho vam passar molt bé i desitgem poder repetir l’experiència l’any vinent.

Volem destacar l’actuació de l’Eric Olmedo, que va organitzar i dirigir una magnífica partida duplicada de Scrabble amistosa. Va haver-hi temps pels mots sorprenents, com ABRAÇOS. El temps es va quedar curt, ja que seguit de la duplicada hi havia la presentació mediàtica d’en Màrius Serra i el seu joc Verbàlia, però els escrablístes ens ho vam passar d’allò més bé, barrinant paraules i fent una mica de sarau a la partida.

L'Eric Olmedo preparat per començar la duplicada

L'Eric Olmedo preparat per començar la duplicada


L'Eric Olmedo fent una breu explicació de les regles de la duplicada
Grup de participants a la duplicada

  • del.icio.us
  • Facebook
  • LaTafanera
  • Twitter
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Duplicades, Manresa i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.