Després de les vacances, us esperem de nou

Molts de nosaltres en trobem immersos en les vacances d’estiu. Gaudiu-ne!!!

Si trobeu a mancar els companys i les partides del nostre joc lingüístic favorit, no patiu, us informem de dues notícies que us faran passar millor aquesta època d’esbarjo i gelats.

Us recordem que teniu una alternativa internàutica, el Wabble, per fer lleugera la manca de partides. Fa 2 dies el Wabble s’ha actualitzat a la versió 2.0. Entre altres millores, ara podeu arrossegar i remenar les fitxes amb més facilitat i anunciar les partides a les xarxes socials Facebook i Twitter. També podeu consultar les classificacions de paraules o partides amb més puntuació i s’ha estilitzat l’aspecte gràfic general del web. Com sempre, al Wabble no cal que us registreu per jugar i podeu fer-ho en català, anglès, alemany, gal·lès i turc!!!

Cartell del 7è. Torneig Festa Major
I per a tenir un objectiu al final de l’estiu, com cada any, us proposem retrobar-nos fent anar els faristols. Us confirmem la data de 3 de setembre pel 7è. Torneig de Festa Major. El punt de trobada és el mateix de l’any passat, la terrassa de la Taverna dels Predicadors, al Passeig Pere III, tocant a la Muralla, a les 11 del matí.

  • del.icio.us
  • Facebook
  • LaTafanera
  • Twitter
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Campionats, Manresa i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.