Inscripció

  Els camps assenyalats amb un * són obligatoris

  Nom i cognoms*

  Adreça electrònica*

  Telèfon

  Municipi*

  Club (si s'escau)

  Inscripció a

  matí i tardanomés matínomés tarda

  Altres observacions

  Atès que la legislació vigent protegeix les dades personals i el dret a la pròpia imatge, l'organització del 4t Obert dels Països Catalans sol·licita el consentiment dels participants per a poder publicar el nom, així com també fotografies o vídeos on els inscrits apareguin i siguin clarament identificables.

  Accepto que el meu nom figuri al web del Club Scrabble Manresa, com a participant inscrit/a en el torneig, en taules de resultats o en mencionar els premis aconseguits.

  Autoritzo que la meva imatge pugui aparèixer en fotografies o vídeos corresponents a activitats relacionades amb el 4t Obert dels Països Catalans, i que aquestes fotografies o vídeos siguin publicats al web del Club Scrabble Manresa.

  D'acord amb la Llei orgànica de protecció de dades (LO 15/1999, de 13 de desembre, LOPD) i amb el Reglament de mesures de seguretat que la desenvolupa (Reial decret 994/1999, d'11 de juny), es notifica a qui s'inscriu en el 4t Obert dels Països Catalans que les seves dades s'incorporaran a un fitxer automatitzat propietat del Club Scrabble Manresa, del qual en podrà sol·licitar la baixa en qualsevol moment.

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *