Benvolgudes i benvolguts,

Us presentem la segona edició de l’Obert dels Països Catalans de Scrabble en Català, el torneig que per segon any consecutiu organitza el Club Scrabble Manresa.

Els que ja vàreu participar o us vàreu interessar per la primera edició, us adonareu de seguida que, a causa de la ja conegudíssima crisi i de la reducció en el pressupost que aquesta ens ha suposat, el format de la competició s'ha vist lleugerament modificat per tal d'adaptar-se als temps que corren i als recursos de què disposem.

D'entrada el canvi més important, com veureu, és en la durada: dels dos dies de la primera edició, enguany passem a un de sol, que serà el dissabte 21 de novembre de 2009. Els premis també s'han vist lleugerament reduïts tot i seguir sent importants, i de la mateixa manera també s'han vist afectats d'altres aspectes organitzatius de menor importància.

Malgrat tot això, el 2n Obert dels Països Catalans manté l'ambició i la il·lusió del primer dia, i s'aferma en la intenció de ser un referent en el panorama lúdico-lingüístic d'arreu dels territoris de parla catalana, tant en la vessant competitiva —esperem comptar de nou amb jugadors i jugadores del màxim nivell—, com en la social i cultural, difonent i reivindicant l'ús lúdic de la llengua, com a una via més per a la seva normalització.

Així doncs, esperem haver elaborat una proposta prou engrescadora com perquè un bon nombre de jugadors i jugadores de totes les procedències, un cop més, us animeu a reunir-vos amb nosaltres al voltant d'uns quants taulers, en aquesta nova festa del joc i de la llengua.

Us hi esperem!

Club Scrabble Manresa

 

 

Si voleu fer difusió del torneig, penjant el cartell a la seu del vostre club o en llocs on pugui ser d'interès, podeu descarregar-vos el cartell en alta resolució clicant aquí.

També podeu descarregar les bases completes en versió en PDF aquí.

 

Organitza:

Club Scrabble Manresa

Patrocinen:

Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana
Obra Social "La Caixa"

Amb el suport de:

Regió 7 Televisió de Manresa

Col·laboren:

CatPress

Inici Reglament del torneig Reglament de les partides Ubicació Premis Inscripcions

Si voleu visitar la pàgina del Club Scrabble Manresa, cliqueu aquest enllaç.

Ets el visitant número des del 23-10-2010