5è Obert dels Països Catalans

 

23 de novembre de 2013, la Confiteria, Manresa

Organitza:

Club Scrabble Manresa

Col·labora:

Òmnium Cultural Bages

Competició

Sistema suís

Les partides seran en la modalitat clàssica d’un contra un, i el torneig es jugarà a un total de sis rondes en sistema suís. El desenvolupament del torneig seguirà el reglament de campionats oficials de la FISC, vigent la temporada 2013/2014, amb canvis respecte el diccionari arbitral i criteris de desempat segons les bases d’aquest torneig. En cas d’empat entre els punts acumulats del torneig, el criteri de desempat serà el diferencial de punts acumulats entre totes les partides (minor).

Reglament de les partides

El desenvolupament de les partides es regirà pel reglament de joc de partides 1 contra 1 de la FISC, versió vigent en la temporada 2013/2014. El temps assignat per a cada jugador i ronda serà de 25 minuts.

Diccionari arbitral

El diccionari arbitral del 5è Obert dels Països Catalans serà el Diccionari de la llengua catalana de l’Institut d’Estudis Catalans en la seva segona edició (DIEC2). La validació de la flexió de les paraules es realitzarà amb el verificador informàtic WORdERtorn basat en el DISC.

Horari previst:

 • 9.30 Recepció i confirmació dels participants
 • 10.00 Inici de la 1a ronda
 • 11.15 Inici de la 2a ronda
 • 12.30 Inici de la 3a ronda
 • 14.00 Pausa per dinar
 • 16.00 Inici de la 4a ronda
 • 17.00 Inici de la 5a ronda
 • 18.00 Inici de la 6a ronda
 • 19.00 Lliurament de premis i cloenda

Ubicació

La Confiteria s’ubica al c. Nou, 27 (i c. del Born 16), de Manresa. al barri antic, prop de l’estació de RENFE. Atenció: el barri és zona de vianants, així doncs, descarteu aparcar prop de la Confiteria, teniu aparcaments de pagament propers a l’espai o, una mica més lluny, zones de lliure aparcament.

Mostra un mapa més gran

Premis

S’estableixen els trofeus i premis següents, que no seran acumulatius:

 • 1r classificat
 • 2n classificat
 • 3r classificat
 • Millor jugador local
 • Millor jugada
 • Millor puntuació total individual en una partida

Inscripció

Les places del torneig són limitades a 30 jugadors, un cop tancades les inscripcions, només s’acceptarà la incorporació de nous jugadors en el cas que hi hagi baixes entre els inscrits.

Per a fer la inscripció, heu d’omplir degudament el formulari d’incripció. Per afavorir la participació, podeu inscriure-us només a la jornada de matí o la de tarda, només cal que ens aviseu amb antelació. S’admetran inscripcions fins el dia abans del torneig, és a dir fins al dia 22 de novembre (inclòs). També s’acceptaran inscripcions presencials el mateix dia 23 de novembre abans de començar el torneig, mentre hi hagi places disponibles.

A mesura que es vagin rebent les sol·licituds, s’anirà actualitzant periòdicament la llista d’inscrits.

Podeu consultar directament amb l’organització qualsevol altre dubte o qüestió sobre el torneig, mitjançant l’adreça de correu electrònic clubscrabblemanresa@yahoo.es

La quota d’inscripció serà de 7 € per participant. L’abonament es farà efectiu durant la recepció dels participants a l’inici del torneig.

La quota d’inscripció no inclou cap servei de restauració, ni s’ha previst cap dinar conjunt per a tothom. Per tant, els participants podran desplaçar-se a dinar on desitgin durant la pausa de migdia i gaudir de l’oferta gastronòmica de Manresa.

Acompanyants

Qualsevol participant pot portar acompanyants, que podran romandre dins del recinte de joc sempre i quan no destorbin el correcte desenvolupament del torneig.

La inscripció en el campionat implica haver llegit i acceptat les normes establertes per a aquesta competició. Qualsevol queixa o incident derivats del desconeixement d’aquest reglament no serà tingut en compte pel comitè organitzador.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *