2 d’octubre de 2006: Inici de la 2a lliga CUSCA

Us recordem que el proper dilluns dia 2 donarem per inaugurada la nova temporada de la lliga CUSCA. Els dies de joc (almenys de moment) seguiran sent tots els dilluns i alguns diumenges (els que no jugui el Barça), a partir de les 7 de la tarda.

Per suposat hi és tothom convidat, i totes les noves incorporacions seran ben rebudes.

Per als no-iniciats, recordem també que no és necessari assistir cada jornada ni establir emparellaments concrets, sinó que tothom juga quan pot i amb qui hi hagi. Podeu veure’n les bases amb més detall a la secció “competicions” del nostre web.

  • del.icio.us
  • Facebook
  • LaTafanera
  • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Campionats, CUSCA, Manresa. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.