Ja podeu consultar les classificacions de la 3a Lliga CUSCA

En aquest inici de temporada hem tingut alguns problemes informàtics que han fet que fins ara no haguem pogut publicar les classificacions de la lliga en el format habitual. És per aquest motiu que, per no tenir-vos més temps esperant veure els vostres resultats, de moment hem adaptat l’ús del sistema de processament que utilitzen al Club Queimada de Barcelona, i que l’any passat ja ens van oferir amablement d’utilitzar.

Així doncs, a l’apartat competicions ja trobareu l’enllaç a la nova pàgina de resultats, que com veureu és una mica diferent del que hem utilitzat fins ara, però un cop us hi hagueu familiaritzat ja veureu que ofereix unes estadístiques molt completes. També veureu que encara queda pendent d’aplicar-hi alguns canvis, com el títol “Lliga Queimada”, que evidenment no correspòn.

Segons la comoditat o incomoditat que hi trobeu, i depenent de si es resolen els nostres problemes informàtics, la deixarem com a solució provisional, o l’adoptarem com a format habitual.

  • del.icio.us
  • Facebook
  • LaTafanera
  • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Campionats, CUSCA, Manresa. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.