Resultats del Torneig de Cerdanyola

Després de la celebració, el passat dia 21 de març, del magníficament organitzat 1r Obert de Primavera, els companys del Club de Scrabble de Cerdanyola del Vallès ja n’han publicat a la seva pàgina web els resultats, la crònica i algunes fotografies. Ho podeu veure tot plegat a l’enllaç http:/cscdv.wordpress.com/

Aprofitem per agrair als organitzadors la seva magnífica tasca i el bon dia que ens van fer passar a tots plegats, i felicitem també als participants del nostre club pels seus bons resultats, especialment al Joan Montané, el Valentí Rossell i la Muntsa Castells, que a més de fer molt bon paper es van endur respectivament els premis a la millor jugada, millor partida i millor jugada amb NY.

  • del.icio.us
  • Facebook
  • LaTafanera
  • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Altres clubs, Campionats, FISC. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.