Duplicada el dissabte 15 de juliol

Una de les propostes recollides el passat dilluns va ser la d’organitzar una nova duplicada per anar amenitzant les calors estivals. Acceptada la proposta per aclamació popular, us emplacem a assistir-hi a tots els que vulgueu, i a qui vulgueu convidar. Serà el proper dissabte dia 15 de juliol a la Taverna dels Predicadors, en hora encara per confirmar (ja us n’informarem convenientment, després de negociar-ho amb el “jefe”). Us recordem també que podeu fer memòria sobre les normes de les duplicades a l’apartat de “competicions”.

I, no satisfets només amb això, hem decidit també d’arrodonir la jornada amb un sopar de germanor scrabblista, que celebrarem en acabar la partida, segurament al restaurant GLOBUS.

Per fer-ho tot més fàcil i assegurar-nos un lloc a taula, us agrairiem que confirmeu la vostra assistència al sopar mitjançant el nostre correu electrònic, si pot ser abans del dimecres dia 12.

  • del.icio.us
  • Facebook
  • LaTafanera
  • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Campionats, Duplicades, Manresa. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.