Resultats de la partida duplicada del 15 de juliol

Un total de vuit participants van prendre part el passat dissabte 15 de juliol a la partida duplicada que vàrem organitzar a la Taverna dels Predicadors. Un error de càlcul pel que fa a la durada de la partida (i un comiat de soltera que va ocupar el bar de cop i volta!) va fer que finalment s’hagués de donar per acabada quan encara quedaven algunes peces al saquet.

És per això que no penjarem la classificació final, però val a dir que, malgrat tot va ser una tarda molt entretinguda que vàrem completar tot seguit sopant al restaurant Globus. Des d’aquí una salutació per a tots els assistents, i als no assistents els convidem a que no es perdin el proper (que no sabem quan serà), perquè ens ho vam passar d’allò més bé!

En podeu veure alguna foto si feu clic aquí.

  • del.icio.us
  • Facebook
  • LaTafanera
  • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Campionats, Duplicades, Manresa. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.