4t Obert dels Països Catalans

Cartell del 4t Obert dels PPCCBenvolguts i benvolgudes,

enguany estem molt contents de poder-vos oferir, altra vegada, el nostre obert més participatiu. El proper 1 de desembre, a partir de 2/4 de 10, us esperem a tots al 4t Obert dels Països Catalans de Scrabble en Català, que us oferim amb moltes novetats.

Per primera vegada en la història del nostre obert, canviem de municipi. Aquesta edició la farem el torneig a Calaf, al Casino de la Unió Calafina.

En aquesta edició, el diccionari arbitral serà el Diccionari de la Llengua Catalana, de l’Institut d’Estudis Catalans, 2a edició (DIEC2).

També teniu la possibilitat d’inscriure-vos només a les partides del matí, o només a les de la tarda, entenem que així afavorim la participació de jugadors novells.

El format serà l’habitual, suís a 6 rondes. Podeu consultar les bases completes al web dedicat del torneig, o formalitzar-ne la inscripció. Us informem que les places són limitades i en reservarem per a jugadors locals. Regularment, actualitzarem la llista d’inscrits.

Així doncs, desitgem presentar-vos un torneig atractiu per als jugadors i jugadores de tot el territori, un cop més, us animeu a reunir-vos amb nosaltres al voltant d’uns quants taulers i faristols, en aquesta nova festa del joc i de la llengua.

  • del.icio.us
  • Facebook
  • LaTafanera
  • Twitter
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Campionats, Joc, Manresa i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.