Josep M. Martí guanya el 4t Obert dels Països Catalans

A Calaf fa fred al desembre, i ahir era 1 de desembre. De seguida, però,  els 31 jugadors que iniciaven el torneig van trencar el gel, tot remenant fitxes al faristol. En les rondes finals vam arribar a necessitar 16 taules de joc i durant tot el torneig van participar 35 jugadors, tot un èxit de participació que ajuda a difondre el joc i la llengua.

Volem agrair la col·laboració de l’Ajuntament de Calaf, la Unió Calafina i les empreses locals que han fet possible que, aquest any sí, poguéssim organitzar el nostre Obert més participatiu.

Després de les 6 rondes estipulades, el guanyador del 4t Obert dels Països Catalans ha estat Josep M. Martí, de la Unió Faristolaire, el 2n classificat el jugador manresanocalafí Ramon Torres, i en 3a. posició el barceloní Miquel Sesé.

També van obtenir reconeixement en Lluís de Yzaguirre pel mot més valuós EQIPARAT, 118 punts i M. Lluïsa Penelas per la partida amb més puntuació 574 punts. L’obsequi a la millor jugadora local va ser per Montserrat Isern. El reconeixement a la jugadora novella Teresa Brescó, per acabar anagramatitzant per primera vegada en un torneig, tot i no havent-se desplaçat a Calaf per jugar.

Teniu tots els resultats a la pàgina corresponent, i també un recull fotogràfic.

Des d’aquí la nostra enhorabona als premiats i agraïment a tots els participants. Desitgem que l’any vinent tornem a retrobar-nos amb tauler per gaudir de la llengua i el joc.

  • del.icio.us
  • Facebook
  • LaTafanera
  • Twitter
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Campionats, General, Joc, Manresa i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Josep M. Martí guanya el 4t Obert dels Països Catalans

  1. Retroenllaç: Molins ha estat al 4t Obert dels Països Catalans | Mots i Més a Molins, club de Scrabble

Els comentaris estan tancats.