Classificats per al 3r Campionat Mundial

El dissabte 16 de maig es va disputar a la Taverna dels Predicadors la fase prèvia del 3r Campionat Mundial de Scrabble en Català, que havia de donar el passi per a la fase final de Granollers a cinc jugadors del Club Scrabble Manresa.

A part del Valentí Rossell, que accedeix directament a la final per la seva posició en el BARRUF, els cinc classificats han estat el Jordi Torra, la Muntsa G. Castells (que renuncia en favor del 6è classificat, el Ramon Torres), la Muntsa Clotet, el Dani Hernández i el Joan Montané. Podeu veure els resultats de totes les rondes i enfrontaments fent clic aquí.

Felicitats a tots els classificats, i esperem que el pavelló manresà quedi ben alt la propera setmana a Granollers!

  • del.icio.us
  • Facebook
  • LaTafanera
  • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en BARRUF, Campionats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.