Inici de la temporada 2009-2010

A partir del dilluns 7 de setembre, un any més, engeguem una nova temporada del Club Scrabble Manresa. Com ja va sent habitual, aquest mes de setembre el dedicarem a fer “pretemporada”, l’ocasió ideal perquè aprofiteu a recuperar la forma i l’agilitat, o perquè aquells que us vulgueu començar a introduir en el món scrabblístic en pugueu anar aprenet els principis bàsics.

A partir del primer dilluns d’octubre donarem per inaugurada la Lliga CUSCA 2009-2010, que es regirà per les mateixes bases de sempre, i a partir d’aleshores totes les partides realitzades ja passaran a ser computades per a la classificació. Us hi esperem!

  • del.icio.us
  • Facebook
  • LaTafanera
  • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Campionats, CUSCA, General, Manresa. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.